Canada-Complaints.com » Miscellaneous » Complaint / review: INTL. LOTTO COMMISSION - COUNTERFIT CASHIERS CHECK | #16581

INTL. LOTTO COMMISSION
COUNTERFIT CASHIERS CHECK

I WAS SENT A LETTER AND A CASHIERS CHECK FROM INTL LOTTO COMMISSION. THE LETTER STATED THAT I HAD WON $50, 000. AND THE CASHIERS CHECK WAS FOR 4, 500. Then I WAS TO CALL A FRANK NELSON TO CONFIRM THAT I HAD RECIEVED IT SO I DID. WHEN I SPOKE TO HIM HE HAD ALL MY PERSONNAL INFORMATION LIKE ADDRESS, PHONE NUMBER EVEN MY SOCIAL SECURITY NUMBER. HE TOLD ME TO GO AHEAD AND CASH IT THEN SEND $2'300 TO A LADY NAMED KIMBERLY AT 1400 14TH ST WAHINGTON DC.THIS WAS ON A SATURDAY SO I LOOKED UP THE BANK AND FOUND THAT IT WAS A REAL BANK IN MANHATTEN.

SO BEING A STAY AT HOME MOTHER OF THREE I FIGURED SINCE THE BANK WAS REAL AND THE MAN BEING VERY CONVINCING BY HAVING ALL MY INFORMATION THIS WAS REAL. SO ON SUNDAY I TOOK THE CHECK TO A CHECKSMART CHECK CASHING STORE TO HAVE IT CASHED. BEING A SUNDAY THEY SAID THEY COULD NOT CASH THE CHECK UNTIL THEY COULD VERIFY IT THROUGH THE BANK ON MONDAY. SO ON MONDAY I RECEIVED A PHONE CALL FROM CHECK SMART SAYING THE VERIFIED THE CHECK FOR ME TO BRING IT IN AND THEY WOULD CASH IT.

SO AFTER BEING THERE FOR A FEW MINUTES FIVE COPS SHOWED UP TO ARREST ME. NEEDLESS TO SAY I AM WAITING ON A GRAND JURY TO DECIDE IF I GO TO JAIL AND BE AWAY FROM MY THREE CHILDREN AND HUSBAND WHILE THESE PEOPLE WALK FREE.SO MY ADVICE TO EVERYONE THAT WOULD OF DONE THE SAME THING I DID NEEDING THE MONEY AND BEING TOLD THAT THE CASHIERS CHECK WAS GOOD BY CHECKSMART CALL THE BANK AND TAKE IT TO THE POLICE.

Date:

Company: INTL. LOTTO COMMISSION

Country: Canada   Province: British Columbia   City: BURNABY
Address: 3260 PRODUCTION WAY

Category: Miscellaneous

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google