INTL. LOTTO COMMISSION
COUNTERFIT CASHIERS CHECK

Miscellaneous

I WAS SENT A LETTER AND A CASHIERS CHECK FROM INTL LOTTO COMMISSION. THE LETTER STATED THAT I HAD WON $50, 000. AND THE CASHIERS CHECK WAS FOR 4, 500. Then I WAS TO CALL A FRANK NELSON TO CONFIRM THAT I HAD RECIEVED IT SO I DID. WHEN I SPOKE TO HIM HE HAD ALL MY PERSONNAL INFORMATION LIKE ADDRESS, PHONE NUMBER EVEN MY SOCIAL SECURITY NUMBER. HE TOLD ME TO GO AHEAD AND CASH IT THEN SEND $2'300 TO A LADY NAMED KIMBERLY AT 1400 14TH ST WAHINGTON DC.THIS WAS ON A SATURDAY SO I LOOKED UP THE BANK AND FOUND THAT IT WAS A REAL BANK IN MANHATTEN.

SO BEING A STAY AT HOME MOTHER OF THREE I FIGURED SINCE THE BANK WAS REAL AND THE MAN BEING VERY CONVINCING BY HAVING ALL MY INFORMATION THIS WAS REAL. SO ON SUNDAY I TOOK THE CHECK TO A CHECKSMART CHECK CASHING STORE TO HAVE IT CASHED. BEING A SUNDAY THEY SAID THEY COULD NOT CASH THE CHECK UNTIL THEY COULD VERIFY IT THROUGH THE BANK ON MONDAY. SO ON MONDAY I RECEIVED A PHONE CALL FROM CHECK SMART SAYING THE VERIFIED THE CHECK FOR ME TO BRING IT IN AND THEY WOULD CASH IT.

SO AFTER BEING THERE FOR A FEW MINUTES FIVE COPS SHOWED UP TO ARREST ME. NEEDLESS TO SAY I AM WAITING ON A GRAND JURY TO DECIDE IF I GO TO JAIL AND BE AWAY FROM MY THREE CHILDREN AND HUSBAND WHILE THESE PEOPLE WALK FREE.SO MY ADVICE TO EVERYONE THAT WOULD OF DONE THE SAME THING I DID NEEDING THE MONEY AND BEING TOLD THAT THE CASHIERS CHECK WAS GOOD BY CHECKSMART CALL THE BANK AND TAKE IT TO THE POLICE.


Company: INTL. LOTTO COMMISSION
Country: Canada
Province: British Columbia
City: BURNABY
Address: 3260 PRODUCTION WAY
  <     >  

RELATED COMPLAINTS

Customer Appreciation Draw
Scam

Kingsway Financial Edward Jones An Nicole Jordan
, was trying to trick me into putting the lottery money in my bank account so that they could get into my banking acount. They verbally cused me, and Had some real nasty comments

Apex Financial
RIPOFF SCAM BY MAIL WITH CASHIERS CHECK

3m Capital Inc
I received letter stating I won $180, 000 sweepstakes with cashiers check for $4591.93

Quality Metrics Ltd
Shopping Business Solutions Sent me a cashiers check of $4940.00 to cash because I have been chosen... I am the lucky one!

Tri-star Management And Payment
Ripoff

Corporate Clearing Services
I was told to cash the check and get a cashiers check for $55 made out to FedEx

3M Capital, Inc
Received letter stating I won $180, 000 sweepstakes with cashiers check for $4591.93. New Brunswick

BH Financials
Fraud Mail Alert

Premier Random Lotto
Ripoff I recieved a check